O meni

Završila sam osnovne studije na Poljoprivrednom Fakultetu u Novom Sadu, a zatim sam nastavila sa postdiplomskim studijama, takođe, na matičnom Fakultetu. Prilikom pisanja završnog, diplomskog rada, otkrila sam da mogu veoma precizno i jasno da izrazim svoje mišljenje, stavove i emocije u pisanoj formi a da se pri tom dobro osećam i da uživam u tome što radim. Iz toga je proistekla odluka da nastavim sa daljim školovanjem i da se pri tom bavim pisanjem naučnih radova, ali i svih aktuelnih projekata. Po prirodi karaktera, veoma sam svestrana, širokog obrazovanja i interesovanja tako da sam se sa naučnih radova i projekata u struci, prebacila na pisanje svih tema koje su mi interesantne i koje mogu u meni da probude inspiraciju i želju za istraživanjem dubokog smisla, suštine i širine stvari. Sama sam naučila strane jezike koji su mi interesantni, odnosno, potrebnu osnovu koju sam kasnije na raznim obukama i edukacijama usavršavala. Lektorisala sam jedan roman, još uvek neafirmisanog pisca i napisala jedan završni rad iz oblasti metalurgije, kao i par radova iz oblasti ekonomije, prava, mašinstva i mnogih drugih oblasti. Trudim se da budem u toku sa aktuelnim dešavanjima i informacijama iz svih stručnih oblasti.

Za više informacija, možete pogledati moj Linkedln profil https://www.linkedin.com/in/ivana-zivanic-4b2680105/ . Vizija bloga koncipirana je na taj način da pomogne svim poslovnim, ali i ljudima koji se školuju tako što će da im pruži sve potrebne informacije i korisne savete koji će im biti potrebni u daljem radu i usavršavanju.

Otvorena sam za saradnju sa drugim brendovima, kao i sa kolegama koje se bave sličnim poslom. Možete me uvek kontaktirati na mail: ivanazivanic1111@yahoo.com

Saradnik sam na portalu kreativnopisanje.org

– Ivana Živanić