Pružamo ruku drugarima na blogu

Ovu sjajnu ideju pokrenuli su SHONERYSOFIA i HANK MOODY, a bilo bi lepo da ideja naiđe na veliki odziv. Ova vrsta igrica  veoma je inspirativna i podstiče kreativno razmišljanje, a pri tom odlično i zabavi, kako publiku tako i samog autora.

Kao i u svemu, postoje određena pravila igre. Najvažnije je dobro se zabaviti, igrajući se i pišući kroz ovu ideju. Jedini uslov je da blogovi koji se taguju, imaju manje od 30 obožavalaca.

Pravila su sledeća:

 • Zahvalite se osobi koja vas je nominovala, a Hanku i Shoneriju kažite
 • male blogovespada sve što je, po vašem mišljenju, nepravedno zapostavljeno i nema dovoljno pratilaca. Mora i da vam se sviđa sadržaj bloga. Nema ograničenja u broju predloga (1 –> n)
 • Odaberite nove drugare koji će dalje preporučiti svoje male 
 • Zapamtite, sreću čine male stvari (kako-kad, uglavnom i kojekude) i treba je podeliti.

(Ovo je kopirano sa bloga Fantasy by Sofia.)

Moj izbor izgledao bi ovako:

Originalan i zanimljiv pristup dešavanjima kojima smo okruženi. Činjenice su predstavljene iz drugog ugla, nisu samo sažvakane na onaj klasični način, koji već počinje da odbija svojim pristupom. Vredi bar baciti pogled.

Pravi izbor za svakog koga zanima ova tematika. Teme i žanrovi su raznovrsni. Sadržaj je i edukativan jer pomaže u boljm razumevanju i analizi neke knjige. Raznovrsno, aktuelno, pristupačan stil za svakoga.

Marko je divna osoba koja piše o načinima i alatima kako bolje da upoznamo sebe i uskladimo se sa univerzalnim zakonima prirode koji nas okružuju. Po njima stalno živimo, samo to ponekad zaboravimo. Na ovom mestu svako može da se podseti baš onih stvari koje su mu u tom momentu potrebne.

Odličan izbor za sve one koji vole egzotične priče sa dalekih putovanja. Pravo je bogatstvo upoznati nova mesta, kulture, istoriju… Čovek je neodvojivi deo prirode i ne treba nikada to da zaboravi nego da se ponovo poveže sa njom i obogati svoj život jednom novom percepcijom.

Interesantni pogledi na život pretočeni u reči koje neće ostaviti ravnodušnim čitaoca jer su autentične i jedinstvene. Stiče se utisak da tekstovi pozivaju da se dublje preispita svako uverenje i da se postavi ono najvažnije pitanje: Da li sam istinski srećan i ako nisam, zašto nisam ?! Neprocenjivo iskustvo u svakom slučaju.

Ovo je neki okvirni izbor, mada lista može da bude uvek duža. Za sada toliko pa biće već prilike i sličnih igrica da mogu svi blogovi da dobiju svoju zasluženu afirmaciju. Izabrala bih /lovadokrova.eu/blog/ da da svoj doprinos ovoj igri. Sigurno će imati vrlo zanimljive predloge i načine da se izrazi.

 

5 Comments

 1. Brankica

  7. June 2018. at 12:08

  Odlican blog za upoznavanje drugih i citanje 🙂

  1. Ivana Zivanic

   7. June 2018. at 15:17

   Hvala Brankice 🙂 To je i cilj, da se povežemo i učimo jedni od drugih sve što nas interesuje vezano za pisanje 🙂

 2. furtdsolinopv

  20. June 2018. at 10:50

  Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossips and net and this is actually frustrating. A good web site with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

Leave a Reply