ZAKON PRIVLAČENJA I KARMA KROZ PROŠLE ŽIVOTE

Da li ste primetili kako neki ljudi uvek imaju povoljne okolnosti u svojim odnosima, a naročito u ljubavi dok neki drugi uvek nailaze na problematične ljude ?!

Hajde da pričamo malo o karmi…

Uvek dobijaš ono što i daješ. A kada je ljubav u pitanju, najbolje je da pratiš neke jednostavne smernice kroz zakone prirode, koji nas uvek okružuju i rade za nas čak i kada mi to ne želimo.

Karma je prilično jednostavan koncept zasnovan na posledicama već odrađenih akcija. U pitanju je kosmički princip da se ponašanje iz prošlosti (kako u ovom tako i u prošlom životu) odražava na ono što dobijate. Sada ali i u budućnosti.

Dobre akcije i namere, rezultiraće dobrom karmom i obrnuto- loše akcije uzrokuju problematične događaje. Jednostavno zvuči, zar ne ? Ne donosite zaključke prerano… !

 

Da li sabotiraš sopstveni ljubavni život ?!

Karma je malo komplikovanija kada su u pitanju stvari emocija (a šta nije komplikovano ?) Ljubav je složena, intenzivna i sveobuhvatna emocija. Ona čini da se svi mi izvrnemo na sopstvenu postavu. I ako nismo pažljivi, možemo vrlo lako da kreiramo lošu ljubavnu karmu čak i da ne znamo to.

Naravno da postoje i neki loši obrasci ponašanja koji će uzrokovati baš takvu i karmu, poput laganja, varanja ili bilo kakve zloupotrebe poverenja. Ništa od ovog neće izazvati dobre posledice. Ipak, da li ste znali da čak i kada ste sigurni da su vaša dela i namere, suštinski dobi da čak i male negativne misli, osećaj krivice, nezadovoljstva, straha ili ljubomore, mogu da sabotiraju vaš ljubavni život ?

Možda je previše kasno da kontrolišete namere i dela iz prošlosti, ali sa ovog mesta gde ste sada, možete krenuti napred, sa višeg nivoa svesti i preduzeti neke jednostavne korake kako bi pozvali u svoj život dobru karmu.

 

OBRATI PAŽNJU

Pokazivanje naklonosti, činjenje nekih sitnih znakova pažnje za dragu osobu, ljubaznost i saosećajnost mogu da budu očigledni koraci ka dobroj (ljubavnoj) karmi. Ipak, često znamo biti obuzeti sami sobom da zaboravimo na male ljubaznosti koje dugoročno čine veliku razliku u odnosima koje gradite sa drugima. Obratite pažnju !

PONAŠAJ SE ZRELO

Dobra komunikacija može da preseče sve negativne obrasce koji mogu da dovedu do nezadovoljstva ili sebičnog ponašanja. Čak i najbolji i najodgovorniji od nas mogu da se ponašaju kao deca kada se osete uznemireno pa budite u takvim situacijama otvoreni i iskreni i što je još važnije- slušajte drugu stranu ! Odgovorno ponašanje privućiće isti takav odgovor od druge strane i otovoriti put do dobre karme.

 

OPROSTITI STARE RANE

Osećanja ljutnje ili nezadovoljstva koje usmerite prema nekom ko vas je povredio, mogu vam se vratiti kao bumerang i opteretiti vašu ličnu energiju. Osećaji koje vučete kao teret imaju negativnu energiju koja može da vas prati kao oblak koji odbija sve dobre stvari koje biste mogli da imate u svom iskustvu. Učite da imate razumevanja i da oprostite, ključno je kako biste mogli da gradite dobre i kvalitetne odnose.

OSLONITE SE NA UNUTRAŠNJI OSEĆAJ

Dobar tajming je sve ono što vam je potrebno kada je ljubav u pitanju. Unutrašnji alati poput intuicije mogu da pomognu da napravite dobar izbor i da u pravo vreme otkrijete šta možete da očekujete od sopstvene karme. Zašto ne bi saznali šta su zvezde pripremile za vas ?

 

Leave a Reply